Rescue diver

Rescue diver kurset (redningsdykker) er et krævende kursus, hvor du bliver udfordret på alle de tidligere indlærte dykkerfærdighder du har tilegnet dig.

Gennem teori og praktiske øvelser vil du lære at forudse, forebygge og lede redningsarbejde i tilfælde af ulykker. Under kurset vil emner som eftersøgning, bjergning og redning af forulykkede dykkere blive behandlet. Efter kurset vil du være bedre rustet til at yde tilfredsstillende hjælp i tilfælde af ulykke. Det er et kursus som de fleste deltager finder som det mest spændende og krævende. Men samtidig også det mest udbytterige.

Rescue Diver kurset er nok det kursus, som dykkerne finder mest spændende og givende, idet de føler sig bedre klædt på til at yde kvalificeret hjælp efter at have gennemført dette kursus.

Indhold: Kurset løber over tre dage. Første dag er der teori i egne lokaler, anden dag byder på praktik i pool og tredje dag praktiske øvelser på åbent vand.

Deltagerkrav: Padi Advance Open Water eller tilsvarende niveau, samt bevis på gennemført førstehjælpskursus, der ikke er ældre end 2 år gammelt. Førstehjælpskurset kan kombineres med Rescue diver kurset, såfremt man ikke har gennemført det inden for de sidste to år.

Pris: 2.699,- eksl. kursusmateriale.

Bestil her
Copyright 2013 - Kastling Adventures, Byvej 17, 3600 Frederikssund, Tlf: +45 23670670
Top
background

Fragt aftales separat med butikken. Kontakt venligst butikken på telefon: 23670670 Luk